12.12.2019 |
clicama

Els fets delictius baixen a Mollet un 2,2%

Des de 2017 no s’ha produït cap accident mortal de trànsit als carrers de la ciutat

Els fets delictius baixen a Mollet un 2,2%

Els fets delictius segueixen baixant a Mollet del Vallès, en aquest cas un 2,2%, presentant unes ràtios molt per sota de la mitjana d’arreu de Catalunya. La Junta Local de Seguretat, presidida per l’alcalde Josep Monràs, ha valorat positivament el notable descens dels nivells de delinqüència així com la bona coordinació dels diferents cossos policials que operen a Mollet del Vallès. També s’ha valorat positivament que se segueixi potenciant la prevenció per avançar-se als actes delictius. La Junta Local de Seguretat s’ha reunit aquest dimecres a les dependències de la Policia Municipal de Mollet.
Les infraccions penals han disminuït a Mollet l’any 2018 un 2,2% respecte al 2017. Fruit d’aquest descens, les detencions també s’han reduït, en aquest cas en un 25,3%.
En concret, a Mollet, han disminuït tots aquells delictes que provoquen una major sensació d’inseguretat com ara robatoris amb violència i/o intimidació (- 34%), robatoris amb força (- 8,2%), els delictes contra el patrimoni (- 4,3%), els furts (-18%) o contra la salut pública (- 29,4%)
La Junta Local de Seguretat ha valorat especialment l'excel·lent coordinació que hi ha entre els diferents cossos de seguretat i l’aposta per la proacció, la prevenció i la mediació. En aquest sentit, han manifestat una especial preocupació davant els casos de violència de gènere i estafes a través d’internet i per aquest motiu han decidit dur a terme accions i campanyes de sensibilització per prevenir aquestes situacions.
També s’ha constatat que des de 2017 no s’ha produït cap accident mortal per accident de trànsit i que els atropellaments amb ferits han disminuït un 12,5%. A Mollet segueix sense existir cap punt negre d’accidentalitat. Aquest 2018, els punts on s’han produït més accidents han estat 4.

Comentarios