11.12.2018 |

Els Castellers de Mollet tanquen la temporada amb una paella popular solidària amb 250 participants

Els beneficis de l'activitat aniran destonats per La Marató de TV3

Fotografia: Castellers de Mollet
Fotografia: Castellers de Mollet
Els Castellers de Mollet tanquen la temporada amb una paella popular solidària amb 250 participants

Els Castellers de Mollet han tancat la temporada del 25è aniversari amb èxit de participació amb la Peella popular per La Marató de TV3, que va tenir lloc diumenge a la plaça Prat de la Riba. L'entitat va vendre un total de 250 tiquets amb un preu de 5 euros cadascún.

Per primera vegada, l'entitat castellera de la ciutat havia decidit participar en La Marató de TV3 i encara no se sap el total dels diners recaptats. "Vam rebre diverses donacions i hem de sumar la venda del servei de bar. A més, falta descomptar les despeses", explica el president de la colla, Roger Parera, que remarca: "estem molt satisfet d'omplir la plaça molletana amb 250 persones i, a més, sent una acció de solidaritat que fem per primer cop- A més, ens va respectar el temps". Enguany La Marató de TV3 recaptarà diners per investigar sobre les malalties infeccioses. 

Amb aquesta activitat, els Castellers de Mollet han tancat una temporada per emmarcar amb la celebració dels actes del seu quart de segle de vida. "Només ens queden un parell d'actes interns amb una assemblea i unes colònies. Així que dels actes públics, ja podem donar per acabada la temporada", admet Parera, satisfet amb el gran nombre d'activitats que ha protagonitzat l'entitat molletana.

Comentarios