11.08.2020 |
clicama

Els alcaldes del Baix Vallès acorden cooperar per millorar la prestació de serveis

Els alcaldes i alcaldesses de set municipis del Baix Vallès, que sumen més de 100.000 habitants, han signat avui a Mollet del Vallès un acord de cooperació territorial amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament econòmic, créixer en ocupació i millorar l’eficiència en la prestació dels serveis públics als seus ciutadans i ciutadanes.
Els alcaldes del Baix Vallès acorden cooperar per millorar la prestació de serveis

Amb aquest acord, Mollet, Parets, La Llagosta, Montmeló, Martorelles, Sta. Maria de Martorelles i St. Fost de Campsentelles pretenen aprofundir i ampliar les experiències ja compartides amb el propòsit de fixar-se noves fites que contribueixin a la millora de la qualitat de vida i a la generació d’oportunitats pels seus habitants.  

 


Els grans marcs d’actuació estaran centrats en formació i ocupació, emprenedoria, sostenibilitat ambiental, habitatge, millora de l’entorn, salut i activitat física, tinença responsable d’animals i infraestructures. Segons explicava l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “ja hem començat a treballar en alguns projectes com ara els relacionats amb l’habitatge, la formació i ocupació, la millora de l’entorn o la tinença responsable d’animals”.  Des de Martorelles, el seu alcalde, Marc Candela, creu que “aquesta col·laboració permetrà donar un millor servei a la població independentment del municipi en el que visquin”. D’altra banda, l’alcalde de Montmeló manifestava que “sumar és optimitzar recursos”.

 


Per l’alcalde de la Llagosta, Oscar Sierra, aquest conveni permetrà “buscar solucions conjuntes per problemes comuns”. Des de Parets, el seu alcalde, Sergi Mingote, recordava que “el més important és la voluntat de treballar conjuntament”. L’alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, ha posat com a exemple la reivindicació històrica de desviar la B-500, una via que creua tota la localitat i per la que circulen “300.000 mil vehicles al mes, amb la perillositat que això comporta com es posa de manifest amb els constants accidents que hem de patir”. Monràs afegia que ”som conscients de la situació econòmica i no exigim inversions immediates, però no ens podem permetre no tenir full de ruta”.

Els alcaldes del Baix Vallès acorden cooperar per millorar la prestació de serveis
comentaris