05.06.2020 |
clicama

Educació vol tancar una línia de P3 a l’Escola Cal Músic

L’Ajuntament demana que es mantinguin les dues existents si hi ha preinscripcions suficients

Educació vol tancar una línia de P3 a l’Escola Cal Músic

El Govern de Mollet s’ha posat en contacte amb el departament d’Educació de la Generalitat per demanar explicacions sobre el tancament d’una línia de P3 l’Escola de Cal Músic determinada abans de finalitzar el període de preinscripcions.

El passat 27 de març el Departament va fer pública l’oferta provisional de places dels centres educatius de la ciutat. En aquesta oferta es va evidenciar que tal com va avançar el Conseller d’Educació durant la seva visita, a Mollet l’oferta de P3 sortiria amb una línia menys.

L’Ajuntament, segons ha informat no comparteix la decisió d’eliminar la línia de P3 abans de conèixer les dades de preinscripcions i ha anunciat que demanarà que s’obri aquesta línia de P3, en el cas que hi hagi les preinscripcions suficients en aquest centre educatiu, ja que va ser el compromís que es va adoptar durant la visita.

A més, insisteix en la necessitat de fer una planificació a mitjà termini consensuada amb l’Ajuntament i amb la comunitat educativa, fet que no s’ha produït fins al moment. També es torna a posar sobre la taula que es valori la reducció de ràtios a les aules i mantenir així l’oferta de línies a les escoles molletanes.

Educació vol tancar una línia de P3 a l’Escola Cal Músic
comentaris