11.12.2018 |
clicama

El Dr. F. J. Muñoz de l'Hospital de Mollet guardonat pel Col·legi de Metges

El premi al cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Mollet reconeix la seva trajectòria

El Dr. Muñoz va rebre el guardó el dimarts
El Dr. Muñoz va rebre el guardó el dimarts
El Dr. F. J. Muñoz de l'Hospital de Mollet guardonat pel Col·legi de Metges

El Dr. Francisco José Muñoz, cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Mollet, ha estat guardonat amb el Premi a l'Excel·lència Professional en la categoria de l'educació mèdica per part del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

El Dr. Muñoz és Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, especialista en Medicina Interna, Doctor en Medicina i professor associat de la Universitat de Barcelona. Actualment és cap del Servei de Medicina Interna i cap d'Estudis de l'Hospital de Mollet, coordinant la tasca tant de formació continuada interna dels i les professionals com els estudis de fi de grau d'estudiants de medicina de la Universitat de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya, que realitzen aquests estudis de forma rotatòria per diferents serveis de l'Hospital.

En l'àmbit de la docència, l'FSM va acollir durant el 2016 un total de 471 alumnes provinents de cursos de pregrau, grau, màster i rotació de MIR.

El CoMB va lliurar dimarts al vespre a Barcelona els Premis a l'Excel·lència Professional, uns guardons que es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d'exercici de màxima qualitat i per l'enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB són un reconeixement a trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència.

Comentarios