07.07.2020 |
clicama

Divendres, dissabte i diumenge se celebra el Carpe Birrem a Palau-Solità i Plegamants

Divendres, dissabte i diumenge se celebra el Carpe Birrem a Palau-Solità i Plegamants

Durant tres dies el poble veí de Palau-Solità i Plegamants acollirà el festival socio-gastronòmic que porta per nom Carpe Birrem. Així, durant tres dies els protagonistes seran el públic, la cervesa artesana i els productes gastronòmics de proximitat, que gaudiran d’un ambient festiu, música en directe, maridatges i activitats lúdico-culturals.  Tal com expliquen els organitzadors, “el El festival neix de la inquietud de reunir i promoure productors cervesers locals i nacionals per donar a conèixer la creixent cultura de la cervesa artesana que està havent-hi a Catalunya”.

 

 

El festival compta amb la participació de 8 productors de cervesa artesana que, amb unes parades fetes a mida per l’esdeveniment, donaran a conèixer els seus productes cervesers.

 

 

El producte gastronòmic anirà a càrrec de 4 Food Trucks, que portaran antics vehicles i caravanes reformades amb molta cura i estil i convertides en restaurants nòmades.

 

Carpe Birrem compta també amb un espai de maridatge on hi haurà dos sessions programades. El Tast anirà guiat pel mestre formatger Martí Padrisa en representació de Formatges Montbrú.

 

 

L’experiència socio-gastronòmica comptarà amb un ampli ventall d’activitats. Divendres, a les 22 h, la concursant del programa televisiu La Voz de Tele 5, Brigitte Emaga, oferirà un concert gratuït amb la banda Black Cotton. Dissabte, els protagonistes seran grups musicals locals com Orobroy Quintet (fusió jazz, funk, soul i flamenc).

 

 

Carpe Birrem també comptarà amb activitats infantils com Fabula Mobile, un carrussel musical accionat per pedals que transporta els nens i nenes al món de les meravelles i la fantasia. També hi haurà l’espai ‘Un Jorn al Mas’, un espai infantil on els més petits podran aprendre les tasques de la pagesia tot jugant. Dins al mateix espai es farà el Concurs de munyir la cabreta, on s’haurà de munyir una cabra de poliuretà.

 

 

El festival se celebra en el marc de la 2a Fira de la Terra.

 

Divendres, dissabte i diumenge se celebra el Carpe Birrem a Palau-Solità i Plegamants
comentaris