09.08.2020 |
clicama

El diumenge el Parc de Can Borrell acollirà la Festa Verda

El diumenge el Parc de Can Borrell acollirà la Festa Verda

El Medi ambient i la sostenibilitat també poden tenir un vessant lúdic. L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat, aquest diumenge un any més, al Parc de Can Borrell, la Festa Verda.

Les activitats de la trobada, que es faran demà i tarda, són per a totes les edats i gustos amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat. La Festa Verda inclou esdeveniments com l’ampliació de l’hort ecològic, la utilització de materials reciclats per planter, el taller de cuina saludable o activitats d’iniciació a l’scotter. Hi haurà també activitats de titelles, taller de sucs verds, i espectacle de clown amb HATS (barrets) de Jaume JOVÉ (JAM)

La Festa Verda de Can Borrell està organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb la participació de l’AECC-Junta Local de Mollet; Alumnes de l’INS Gallecs; Consorci de Gallecs; Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental; Diputació de Barcelona; Edukb, serveis educatius; Fundesplai; Geoblau, educació ambiental; Radical 360; Sorea i Galiot Teatre.

El diumenge el Parc de Can Borrell acollirà la Festa Verda
comentaris