17.02.2019 |
clicama

El Pla Estiu 2018 reforçarà la presència policial i dels agents cívics als barris de Mollet

El Pla Estiu 2018 reforçarà la presència policial i dels agents cívics als barris de Mollet

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha posat en marxa el dispositiu Pla Estiu 2018 que es mantindrà fins el 14 de setembre cobrint tots els barris de la ciutat. L’objectiu és garantir el civisme, la seguretat i la mobilitat preservant un espai públic amable que permeti la convivència de tots els molletans i molletanes.   

Al llarg d’aquest operatiu, en el que per primera vegada participaran conjuntament i en coordinació la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra i els recentment incorporats Agents Cívics, s’intensificaran les actuacions als carrers, parcs i places bàsicament amb caràcter preventiu i informatiu.

La intervenció directa i de proximitat se centrarà en garantir la seguretat i la convivència realitzant serveis concrets, per exemple, en el control del consum de substàncies prohibides i alcohol a la via pública, festes de barris i revetlles populars, esdeveniments esportius i tots els actes festius i culturals de la Festa Major d’Estiu.

Així mateix, i també amb l’objectiu de fer un ús responsable i cívic de l’espai públic, es realitzarà una tasca preventiva a les zones d’oci nocturn amb visites periòdiques a diferents establiments per tal de recordar-los l’obligatorietat de respectar el descans dels veïns i de complir els horaris de tancament.

En referència a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, la campanya de pirotècnia es la primera que s’ha posat en marxa en coordinació amb Protecció Civil en funcions de prevenció i vigilància, així com en compliment a la normativa per part dels venedors, compradors i establiments autoritzats a la venda de petards.

Comentarios