06.06.2020 |
clicama

La Diada de Sant Jordi a Mollet un èxit de participació malgrat les pluges del matí

La Diada de Sant Jordi a Mollet un èxit de participació malgrat les pluges del matí

La Diada de Sant Jordi a Mollet va ser un èxit de participació popular, malgrat que la puja va amenaçar el matí, en dues ocasions, en aigualir la jornada.

Enguany la Diada va concentrar la majoria de les seves activitats al Parc de les Pruneres. Les Parades de roses i llibres i també totes les institucionals, de partits polítics, entitats o mitjans de comunicació, van rebre a primera hora del matí, quan es va fer present el plugim, una afluència molt inferior a la d’altres anys. A partir del migdia, quan va marxar l’amenaça de pluja, però, l’espai es va començar a omplir de gent de totes les edats. A la tarda però és quan la Diada va fer un gir espectacular i el Parc de les Pruneres es va omplir de gent.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i diverses entitats de la ciutat han organitzat aquest 2019 una quinzena d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi 2019.

Entre les activitats previstes per aquest Sant Jordi cal destacar el concurs Brossa a Mollet, tallers de treballs manuals per a infants o el taller de rajoles de Sant Jordi.

Al llarg de tot el matí Ràdio Mollet va fer una part de la programació en directe des de les Pruneres. A la tarda Vallès Visió també va emetre en directe des d’aquest espai.

La plaça Catalunya va acollir a la tarda una audició de sardanes, amb la Cobla Mediterrània. També a la tarda el Casal Cultural va organitzar el concurs de petons a la Rambla.

Les activitats de Sant Jordi, però, van més enllà del 23 d’abril. Així, el dissabte 27 es faran dues sessions de contes a la Biblioteca Can Mulà. El diumenge 28 hi haurà un taller de llibre d’artista al Museu Abelló i la Diada Castellera de Sant Jordi, amb els castellers de l’Alt Maresme, de Sabadell i de Mollet, al parc de les Pruneres.

Per acabar, l’11 de maig es lliuraran els premis del XVIII Certamen Literari de Sant Jordi al Centre Cultural La Marineta.

La Diada de Sant Jordi a Mollet un èxit de participació malgrat les pluges del matí
comentaris