25.02.2021 |
clicama

El dia 1 obre la Biblioteca i el Parc de Can Mulà i el dia 4 el Museu Abelló

can-mula-web
El dia 1 obre la Biblioteca i el Parc de Can Mulà i el dia 4 el Museu Abelló

La desescalada també ha arribat als espais i equipaments públics de la ciutat. Avui l’Ajuntament de Mollet, coincidint amb l’entrada en la Fase 1, ha anunciat que diversos espais i equipaments es preparen ja per obrir al públic respectant i garantint les mesures de seguretat.


Segons ha informat l’Ajuntament els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó – que s’han obert pel passeig els caps de setmana- tornaran a obrir-se en el seu horari habitual, de 9 a 21 h, de dilluns a diumenge, a partir del dilluns 1 de juny. També es podrà accedir, en aquest horari, al Cementiri.


Coincidint amb l’apertura del parc el pròxim dilluns també s’obrirà la Biblioteca Can Mulà. La biblioteca obrirà els matins de dimecres, de 10 a 13.45 h i les tardes de dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 20.30 h.


La Biblioteca limitarà els serveis i només permetrà agafar documents en préstec i retornar-los. En aquesta fase no es tindrà accés a la col·lecció general de documents ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. La sala infantil romandrà tancada al públic. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.


Com que no es podrà accedir a la col·lecció, es recomana demanar abans els documents per correu electrònic o per telèfon a la biblioteca i ja els tindran preparats per a emportar.


L’Ajuntament de Mollet també ha informat que el Museu Municipal Joan Abelló reobrirà al públic la setmana vinent en horari habitual. El primer dia d’obertura serà el dijous 4 de juny.


Els serveis municipals d’inserció laboral, situat a EMFO c. Riera, farà atencions presencials amb cita prèvia a partir del dilluns 1 de juny.


El Servei municipal d’empresa i emprenedoria, situat al Mollet Hub, farà atencions presencials amb cita prèvia a partir del dilluns 1 de juny.


Per altra part, avui, 25 de maig, s’ha reobert de la pista municipal d’Atletisme. Per poder fer-ne ús cal fer reserva d’hora prèviament.


Avui també ha entrat en funcionament l’atenció presencial amb cita prèvia de l’Oficina d’Ajudes Covid-19 al Centre Cultural La Marineta.

El dia 1 obre la Biblioteca i el Parc de Can Mulà i el dia 4 el Museu Abelló
comentaris