15.07.2020 |
clicama

Deu casos d’infectats per coronavirus a l’Hospital de Mollet

Deu casos d’infectats per coronavirus a l’Hospital de Mollet

Ràdio Mollet ha confirmat aquest dilluns que l'Hospital de Mollet registra un total de 10 persones ingressades amb coronavirus. Aquestes persones estan aïllades rebent l'atenció necessària en tot moment. L’alcalde ha confirmat l’existència d’aquests casos, però ha detallat que no tots eren de Mollet, ja que l’hospital dóna servei a tota la comarca del Baix Vallès.

En tot cas ha precisat que es tractava majoritàriament de “casos lleus i no pas greus”. Monràs ha indicat que l’Hospital de Mollet estava fent “una excel·lent feina” en aquesta crisi sanitària i ha fet una crida als ciutadans en facilitar la feina dels serveis sanitaris amb les seves actuacions, entre elles no anant a urgències per temes banals.


L’emissora local també ha informat que l’aparició dels primers casos de Covid-19 ha obligat a aïllar de forma preventiva diversos membres del personal sanitari de la ciutat perquè han estat en contacte amb persones infectades. Les persones aïllades han de restar durant catorze dies al seu domicili, on se’ls fa un seguiment per si presenten símptomes de la malaltia.

Deu casos d’infectats per coronavirus a l’Hospital de Mollet
comentaris