27.02.2021 |
clicama

La Delegació del Govern col·labora en desinfectar els principals carrers de Mollet

desinfecció
La Delegació del Govern col·labora en desinfectar els principals carrers de Mollet
L'Ajuntament de Mollet ha intensificat les tasques de desinfecció a la via pública preveient un major trànsit tant pel que fa a la sortida dels menors de catorze anys una hora al dia, així com durant els dies vinents de persones que podran sortir a passejar o a córrer. Per millorar aquestes tasques l'Ajuntament va contactar amb la Delegació de Govern a Catalunya. La Delegació ha respost i a través de Fomento col·labora enviant aquest dijous un camió cisterna que des de primera hora del matí està procedint a la desinfecció dels principals carrers de la ciutat mitjançant aiguabatre amb una solució d’aigua i hipoclorit.

El recorregut previst inclourà els carrers: Avda. Burgos; Avda. Jaume I; Avgda. Gaudí; Carrer del Bosc; ; Rambla Pompeu Fabra; Carrer de Can Fabregas; Ronda Orient; Carrer Berenguer III; Avda. Llibertat; Avda. Badalona; carrer de l’11 de Setembre; Carrer Joan Maragall; Via Ronda; avda. del Parc; Avda. de Rívoli; Rotonda de Can Borrell; Avda. de Caldes de Montbuí; Avda. Rafael de Casanovas; Ronda de Pinetons.


L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha tornat a insistir que "demanarem totes les ajudes i suport possible per seguir prevenint del contagi. El desconfinament parcial ha provocat una major presència tant de menors com dels seus progenitors al carrer i això anirà en augment a mida que passin els dies i continuï el desconfinament anunciat. Agraïm novament la resposta de la Delegació del Govern de Catalunya, i més concretament de la seva delegada, Teresa Cunillera, a la petició feta fa només uns dies en previsió d'aquest nou escenari. Aprofito per recordar i demanar al conjunt dels molletans i les molletanes que si surten a passejar, a córrer, a comprar, al banc, a la farmàcia, a treballar, o a fer qualsevol dels supòsits permesos en l'actual estat d'alarma, continuïn prenent totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries per prevenir contagis i la expansió del virus.”

La Delegació del Govern col·labora en desinfectar els principals carrers de Mollet
comentaris