07.04.2020 |
clicama

La CUP reclama que es repari ja l’esvoranc de la Rambla Pompeu Fabra

La CUP reclama que es repari ja l’esvoranc de la Rambla Pompeu Fabra
La CUP de Mollet, ha reclamat aquest dimarts que es repari d’una vegada l’esvoranc que va aparèixer a la rambla Pompeu Fabra el passat dia 6 de novembre i es reobri al pas de vehicles aquesta via.

L’esvoranc, provocat pel trencament d’una claveguera a causa de les pluges, es troba en l’encreuament de la rambla amb el carrer sol i des de la seva aparició, ara fa un mes, talla el pas de vehicles per aquesta via en un sentit.
“No sabem si, ara que s’acosta Nadal, l’ajuntament està reservant lloc per muntar un nou pessebre” ha ironitzat, Txus Carrasco, portaveu de la CUP Mollet, que ha qualificat “d’injustificable” que un mes després de l’incident “ni tan sols s’hagin iniciat les obres de reparació d’aquest punt i s’hagi de continuar mantenint tancat aquest tram”.
Carrasco ha recordat que la Rambla Pompeu Fabra "és un dels principals eixos viaris de la ciutat" i que el seu tall “està provocant moltes molèsties al veïnat, així com al dels carrers propers que han d’absorbir l’augment de mobilitat derivada”.

Comentarios