23.01.2021 |
clicama

 Creu Roja recull i reparteix a Mollet més joguines que l’any passat

 Creu Roja recull i reparteix a Mollet més joguines que l’any passat

La Creu Roja Baix Vallès va iniciar a  primers de desembre la Campanya de Joguines “Els Seus Drets en Joc” que tenia com a objectiu recollir més de 1.300 joguines noves per distribuir entre les famílies que encara pateixen situació de dificultat econòmica. Enguany l’entitat té com a objectiu poder arribar a més de 400 famílies amb infants d’entre 0 a 12 anys. Aquesta campanya es coordina amb el departament de Serveis Socials dels Ajuntaments del Baix Vallès i participen més de 40 voluntaris.

En el cas de Mollet la campanya, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, ha recollit i repartit més joguines que l’any passat, segurament per la situació de vulnerabilitat que viuen nombroses famílies per l’efecte de la pandèmia.


En aquesta edició 2020-2021 s’han recollit i repartit joguines a 342 infants de 184 famílies. En la campanya 2019-2020 se’n van recollir i repartir a 275 infants de 155 famílies.


Enguany a aquesta campanya també se suma una empresa molletana Arkema, qui va donar els 3.500 euros corresponents al dinar de Nadal que no es va poder celebrar amb motiu de la pandèmia.
L’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora cada any a la campanya de Creu Roja i el passat desembre l’alcalde, Josep Monràs, va fer entrega de les joguines, noves, no bèl·liques i no sexistes a representants de l’entitat.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, en conèixer les bones dades de la campanya ha declarat que “un cop més no hem deixat ningú enrere, no hem deixat cap infant sense joguina, tampoc en aquests temps tan complicats per la pandèmia”.


Aquesta nova campanya de Creu Roja s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme per tal de sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. “Per això, les joguines que recollirem hauran de ser noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu”, detallen des de l’entitat.

 Creu Roja recull i reparteix a Mollet més joguines que l’any passat
comentaris