13.08.2020 |
clicama

Creixen les persones que demanen ajuda a Creu Roja de Mollet-Baix Vallès

Creixen les persones que demanen ajuda a Creu Roja de Mollet-Baix Vallès

Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès, continua atenent a les persones més necessitades amb el Pla Respon als municipis de Mollet del Vallès, la Llagosta, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Des de l’inici de l’emergència, ha arribat a 1.237 beneficiaris en més de 2.165 intervencions, coordinades en tot moment amb les administracions locals dels municipis. Destaquen que els darrers divuit dies s’han donat ajudes a 193 beneficiaris nous. En aquestes setmanes s’han fet 275 entregues de béns.


Més de la meitat de les demandes vénen de persones amb edats entre els 31 i 65 anys. La principal demanda és de productes de primera necessitat, com productes alimentaris, d'higiene i neteja de la llar, així com algun acompanyament o recollida de medicaments a les farmàcies de les persones de risc o gent gran.
També ha realitzat més de 1.214 trucades de seguiment als seus usuaris més vulnerables per recordar les mesures de prevenció i pautes a seguir durant el confinament, i detectar necessitats bàsiques. Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès compta amb un equip de 72 persones entre voluntariat i personal tècnic per donar resposta a totes les demandes i necessitats.


L’entitat en un comunicat demana aportacions econòmiques per poder seguir donant les ajudes a les persones més necessitades afectades per l'emergència del Coronavirus.


Si algú vol fer alguna aportació econòmica de forma puntual per la situació d’emergència, pot contactar a través del correu electrònic [email protected], o trucant al telèfon 935445356 de 10 h a 14 h.

 

Creixen les persones que demanen ajuda a Creu Roja de Mollet-Baix Vallès
comentaris