13.08.2020 |
clicama

El Consorci Teledigital reclama a Vilanova que compleixi els acords

Els serveis jurídics consideren que el municipi consorciat ha de liquidar tot el deute econòmic.
El Consorci Teledigital reclama a Vilanova que compleixi els acords

Els serveis jurídics del Consorci Teledigital Mollet van presentar divendres, davant el Registre General d’Entrades de l’Ajuntament deVilanova del Vallès, un plec d’al·legacions a l’acord del Ple de l’Ajuntament del municipi de 29 de setembre de 2011 a partir del qual s’aprovava la separació del municipi del Consorci.

En primer lloc, és el Ple d’aquest organisme qui té la facultat d’aprovar la separació de les seves entitats. Per tant, la primera al·legació es concreta en què l’acord hauria de dir en el seu primer punt “sol·licitar” la separació del Consorci o bé “acordar la separació, previ acord unànime del Ple del Consorci Teledigital Mollet”. En segon lloc, el Consorci reclama que la tresoreria de Vilanova compleixi amb els deutes pendents amb el Consorci de l’any 2011 i, també, amb les obligacions econòmiques adquirides fins l’any 2014.

En total, l'Ajuntament de Vilanova ha d'abonar al Consorci la quantitat de 74.049,25 € per resoldre la seva sortida de l'ens, 44.645,74 € de les quotes impagades i 29.403,51 € del compromís que va assumir fa més de dos anys per fer-se càrrec del cost de les instal·lacions de Vallès Visió.

El Consorci Teledigital reclama a Vilanova que compleixi els acords
comentaris