13.07.2020 |

El comerç de Parets activa el compte enrere de les festes de Nadal

7 i 8 de desembre Fira a la plaça de la Vila, 22 de desembre a la plaça Dr. Trueta
Nadal a Parets
Nadal a Parets
El comerç de Parets activa el compte enrere de les festes de Nadal

Nou impuls al comerç local per les dates de Nadal, des de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Parets, una proposta àmplia de fires, festes i diverses activitats per les pròximes setmanes.

El primer cap de setmana, el 7 i 8 de desembre, la plaça de la Vila s'omplirà de parades on comerciants i entitats oferiran des de productes de nadal, fins activitats diverses. Aquesta Fira de Nadal coincidirà amb el Torneig Vila de Parets de bàsquet que se celebra a Parets el mateix cap de setmana i, fa que Parets rebi un nombre important de persones d'altres punts de la geografia. També s'inaugurarà el Pessebre Monumental de sota la plaça de la Vila de 230 m², muntat sobre taula.
La plaça Dr. Trueta serà l'epicentre de les activitats del diumenge 22 de desembre, amb la Fira de Nadal on, a més, els infants podran entregar la carta dels Reis a la cartera reial, es lliuraran els premis del Parets D Tapes i del certamen literari Parets Arreu del Món. La plaça també serà punt de pas de la cursa 'CorreParets'.

El cap de setmana 14 i 15 de desembre es faran també activitats per recollir diners per a la Marató de TV3 d'aquest 2019. I ja entrat el 2020, els dies 3 i 4 de gener, se celebrarà 'Va de Nadal', un parc nadalenc adreçat a nadons, infants i joves, amb un contingut lúdic i cultural, dins dels dos Pavellons Municipals, Joaquim Rodríguez. Aquest Nadal el govern de Parets ha volgut apostar més per aquest tipus de propostes, més culturals i amb menys cost, com a alternativa a la pista de gel sintètic.

El comerç de Parets activa el compte enrere de les festes de Nadal
comentaris