03.03.2021 |
clicama

Comencen les obres de la Plaça Sant Jordi, el primer projecte votat pels ciutadans de Mollet

3-participacio
L'espai serà més accesible
Comencen les obres de la Plaça Sant Jordi, el primer projecte votat pels ciutadans de Mollet

Arran de la iniciativa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de posar en marxa el procés de decisió ciutadana Decideix 100.000 euros, d’entre els projectes proposats, els ciutadans de Mollet van escollir per votació adequar la Plaça de Sant Jordi. Ara, informa l’Ajuntament, s’inicien les obres que comportaran la millora d’aquest espai.

El projecte posa especial èmfasi en l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques amb l’objectiu de seguir treballant en la millora de l’espai públic.

En aquest sentit, i tenint en compte l’important nombre de gent gran que és usuària de la residència que hi ha a tocar de la Plaça i que, per tant, utilitza  quotidianament aquest espai, es prioritzarà el disseny d’itineraris accessibles.

Així, per exemple, en aquest espai de prop de 1000 metres quadrats, s’adequaran trams del paviment per transformar-lo en tàctil facilitant la mobilitat de les persones invidents o amb problemes visuals. En aquest cas, el propòsit es donar-los informació sobre el seu entorn per tal de millorar la seva seguretat com a vianants.

També amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i fer de Mollet una ciutat més amable i integrada amb el seu entorn i amb les persones que l’habiten, entre d’altres, les actuacions comportaran la substitució del paviment de panot a les zones de pas; la pavimentació amb llosa i peces de formigó a la zona central amb petites línies de gespa natural a la zona oest; la renovació del mobiliari urbà o l’enjardinament de l’espai.

Aquest projecte té un pressupost de 112.000 euros aproximadament

Comencen les obres de la Plaça Sant Jordi, el primer projecte votat pels ciutadans de Mollet
comentaris