19.05.2019 |
clicama

La Colla dels Torrats i el Moll Fer celebren el seu aniversari amb una Mona de Pasqua

Amb motiu del seu aniversari, van compartir la seva mona de xocolata feta a mida pel Forn i Pastisseria Prat.
La Colla dels Torrats i el Moll Fer celebren el seu aniversari amb una Mona de Pasqua

Aquest dimecres 17 d’abril, per celebrar el 25è aniversari de la Colla dels Torrats i el 10è del Moll Fer, un grup de persones vinculades a la Colla dels Torrats van gaudir a la terrassa del bar Analògic d’una Mona de Pasqua, inspirada en aquests 25 anys de festa i gresca que ha dissenyat i elaborat, en exclusiva, el Forn i Pastisseria Prat.


Ivette Prat, del forn Prat, va explicar que la colla del Torrats li va donar llum verda per fer la creació que volgués i va comentar que per la Mona d’aniversari s’havien inspirat “en els barrils que són el símbol de la colla i amb l’espina taronja del Moll Fer...i sempre pensant que aquesta mona seria per totes les edats i per tant hem utilitzat tota mena de xocolata, la blanca, la negra... Perquè tothom pugui triar”. Prat va explicar que l’elaboració havia estat laboriosa i que l’havien anat “fent a estones” en aquests moments que el forn té molta feina.

Aquesta celebració segueix el fil dels darrers actes que la colla ha organitzat per celebrar la seva trajectòria d’un quart de segle i que seguiran en els pròxims mesos fins a arribar a la Festa Major d’estiu.

Comentarios