28.02.2021 |
clicama

El col·lectiu sanitari, Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet

RM 40 anys 1981-2021
RM 40 anys 1981-2021
El col·lectiu sanitari, Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet

Aquest passat divendres, per la Festa Major d’Hivern, Ràdio Mollet va celebrar els seus primers quaranta anys d’existència. Enguany la tradicional Festa de la Ràdio no va tenir l’habitual format de Gala sinó que va ser un programa especial en el decurs del qual es van concedir el Micròfon de l’Any a tots els professionals que formen part del col·lectiu sanitari i la Notícia de l’Any va ser per a Mollet, ciutat 30.

Ràdio Mollet va començar a emetre el 22 de gener de 1981, així que a la festa de la Ràdio va coincidir amb el 40è aniversari de l'emissora. Ràdio Mollet aquest any, per recordar aquest aniversari, farà servir un logotip especial commemoratiu.

Al llarg del programa especial de Sant Vicenç es van poder sentir diferents felicitacions a l’emissora a través de les ones.

Mireia Dionisio, regidora de Comunicació felicita Ràdio Mollet “per 40 anys de ràdio pública amb informació plural, objectiva, de compromís públic, amb un gran equip humà i de grans professionals”.  

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha volgut “recordar i agrair novament la tasca del col·lectiu sanitari, especialment en aquest any de pandèmia. I com no, agrair els i les professionals i voluntaris i voluntàries de la nostra Ràdio per informar, des de la proximitat, de tot el que passa a la nostra ciutat. Quaranta anys fent al nostre costat demostra la gran trajectòria de la nostra emissora, Ràdio Mollet”.

En el marc d’aquesta 40a edició de la Festa de la Ràdio, l’emissora també va voler fer un reconeixement especial als  avis i àvies de les residències, voluntaris i voluntàries, a Creu Roja,  a Càritas, als serveis d’essencials, treballadors públics i d’atenció a les persones, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, Unitat Militar d’Emergències, entitats culturals i esportives, mestres, alumnat i al món escolar en general, als petits grans herois, els nens i les nenes, al teixit comercial, així com a tothom que es va quedar a casa per combatre el virus.

Un acte de reconeixement on també hi ha hagut un record molt especial per aquelles persones que ja no estan entre nosaltres.

Coincidint amb aquest 40è aniversari, l’emissora també ha volgut agrair a tots els col·laboradors i les col·laboradores que, de manera desinteressada, han contribuït a fer de Ràdio Mollet una emissora referència dins el món municipalista, i especialment a aquelles persones que, malgrat aquest context de pandèmia, han decidit seguir col·laborant amb l’emissora.

La festa de commemoració d’aquest aniversari es posposa per més endavant, quan la situació sanitària ho permeti.

El col·lectiu sanitari, Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet
comentaris