05.04.2020 |
clicama

El civisme dels ciutadans protagonista de les primeres hores de confinament a Mollet del Vallès

Veíns fent cua davant del Font de Pa Prat aquest dilluns al matí
Veíns fent cua davant del Font de Pa Prat aquest dilluns al matí
El civisme dels ciutadans protagonista de les primeres hores de confinament a Mollet del Vallès

Mollet del Vallès ha viscut aquest diumenge les seves primeres 24 hores de confinament després que el passat dissabte el Govern decretés l’Estat d’Alarma que inclou aquesta mesura. L’obligació que les persones es quedin a casa i només surtin de casa en cas de necessitat, va ser generalment acceptada pels ciutadans de la ciutat i els carrers, parcs i places de Mollet ahir oferien un aspecte del tot inusual: buits, sense presència de nens i de persones grans.


Tanmateix, els molletans han començat a omplir les xarxes de tota mena de missatges i accions per animar als seus veïns a quedar-se a casa per bé de tots. També han participat de forma molt entusiasta en iniciatives com la que va tenir lloc el dissabte i el diumenge de sortir a les 20 hores a donar un sonor aplaudiment als professionals del sector sanitari que aquests dies vetllen per la salut de tots. Un agraïment que molts feien extensibles als treballadors i treballadores del sector de l’alimentació, la neteja o altres sectors imprescindibles pel bon funcionament de la nostra societat al llarg d’aquesta alerta sanitària.


Avui dilluns, primer dia laborable amb l’ordre de confinament vigent, els carrers de Mollet segueixen buits. Els establiments que han obert, d’alimentació bàsicament, ofereixen un aspecte inusual amb la presència de persones que fan cues – amb la corresponent separació d’un metre entre elles- per poder accedir a proveir-se.

Comentarios