20.04.2019 |
clicama

Una cinquantena de paretans fan un viatge d'intercanvi cultural a Chilluévar

El paretà Paco Galera ha estat el pregoner de les festes

Parets a Chilluévar
Parets a Chilluévar
Una cinquantena de paretans fan un viatge d'intercanvi cultural a Chilluévar

Aquesta setmana s'ha dut a terme el viatge d'intercanvi cultural entre Parets i Chilluévar (Jaén) el poble agermanat amb el municipi paretà i que celebrava aquesta setmana la seva festivitat. Al viatge ha assistit l'Alcalde de Parets, Francesc Juzgado, així com alguns regidors del consistori i altres entitats com la Comissió de Festes i la Il·lusió no té edat, el grup de playback de Parets conformat per gent gran que va oferir una actuació a Chilluévar dins del programa d'activitats d'aquell municipi.

Una cinquantena de persones es van desplaçar en autocar en un viatge de 8 hores per arribar a Chilluévar, un municipi de 1500 habitants que es troba agermanat amb parets perquè als anys 60 molts dels seus habitants van anar a viure a Parets del Vallès.

El pregoner de les festes de Chilluévar ha estat el veí de Parets i President de l'entitat 'Hermanados-Agermanats', Paco Galera, qui va néixer a Chilluévar. El pregó el va dedicar a parlar de les seves arrels en el seu poble natal, el que va fer que molta gent sentís emoció quan escoltaven els records de qui un dia va ser el seu veí.

Comentarios