07.07.2020 |
clicama

La CGT convoca una protesta pel proper 4 de març

Manifestació pels carrers de Mollet en contra de la reforma laboral, l’atur i el pacte social.
La CGT convoca una protesta pel proper 4 de març

La CGT del Vallès Oriental ha convocat una manifestació el proper diumenge 4 de març a Mollet del Vallès en protesta de la reforma laboral, l'atur i el pacte social. "Una minoria de la societat formada per empresaris, polítics i banquers volen fer-nos pagar als i les treballadors/es una crisi que no hem creat nosaltres", diu el sindicat en el comunicat.

El sindicat fa una crida a tota la ciutadania del Vallès Oriental i d’arreu a participar el proper 4 de març a les 11h davant la masia de Can Borrell a la manifestació que es durà a terme pels carrers de Mollet: "Les seves solucions i receptes per sortir de la crisi són per tothom conegudes, voler reduir fins un 45% el sou dels treballadors/es com pretén fer Panrico, fer-nos pagar per la sanitat, tancar escoles com la Nicolàs Longarón de Mollet, tancar quiròfans com a l’hospital de Granollers, desnonar famílies sense recursos, deixar sense drets a les persones immigrades, augmentar les llistes de l’atur que a la comarca ja pateixen més de 36.000 persones, tancaments  d’empreses, pujar el transport públic, etc".

La CGT vol tirar enrere totes aquestes polítiques perquè "estan fetes per empobrir-nos més a la majoria per enriquir més a una minoria". És per això que denuncien el paper dels dirigents de CCOO i UGT que "han col·laborat en moltes d’aquestes polítiques i que en el cas de la reforma laboral, ens diuen que només volen 'corregir-la'". 

La CGT està convençuda que existeixen alternatives al model econòmic i social que "ens volem imposar l´FMI, el Banc Mundial, la CEOE i els diferents governs europeu, espanyol i català".

Unes alternatives que passen pel repartiment del treball de la riquesa, per crear ocupació a través dels serveis per a la ciutadania, per desenvolupar models productius respectuosos amb el medi ambient, perquè paguin més impostos els que més tenen, per reduir l’edat de jubilació,etc. enumera el comunicat.

La CGT convoca una protesta pel proper 4 de març
comentaris