20.09.2019 |
clicama

El centre s’omplirà aquest cap de setmana amb el Mollet és Fira

Dissabte i diumenge arranca el Mollet és Gurmet i Motor

El centre s’omplirà aquest cap de setmana amb el Mollet és Fira

Amb el Mollet és Gurmet i Mollet és Motor arranca aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, la setena edició del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira. La Fira continuarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny amb el Mollet és Qualitat de Vida i Comerç.

Amb el Mollet és Gurmet i Mollet és Motor s’omplirà de vehicles i de proposta gastronòmica la plaça Prat de la Riba, Catalunya, carrer Barcelona, l’Avinguda Llibertat i L’Illa.

Enguany, es manté l’alt nivell de participació en les fires de l’any anterior, amb una xifra que frega els 300 comerços i empreses participants. Destaca la participació del Mercat Municipal que, a més de ser present a Mollet Gurmet, farà un seguit d’activitats coincidint amb la quinzena internacional de mercats, entre les quals destaca la visita guiada al mercat amb un personal shopper que assessorarà sobre fer una compra saludable basada en la dieta mediterrània.

Un dels aspectes més destacats i singulars de Mollet és Fira el trobem en la campanya de premis i sortejos que es llença de manera paral·lela a les fires. Aquest any hi ha 6 premis de 1.000 euros per gastar als comerços de Mollet, 10 premis de 200 euros per gastar als comerços de la ciutat, 4 vals de 50 euros pel Mercat Municipal, 5 lots de material escolar d’Abacus i 3 tractaments de salut dental de Vitaldent.

A més, torna el Concurs de Dibuix Infantil sobre el model ideal de ciutat comercial. Enguany el tema estarà dedicat a imaginar “La botiga del futur. La tecnologia al servei dels botiguers, des de l'escola ens ho imaginem”. Sota el patrocini de Cloudàlia, s’ha ampliat la participació a joves de 12 a 16 anys, per mitjà d’un Concurs de Fotografia a Instagram.

Comentarios