Viernes. 24.11.2017 |
El tiempo
Viernes. 24.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Un centenar de persones participa en la primera jornada del programa d'actes dels 20 anys d'ADIMO

L’Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Física i Sensorial, de Mollet i Comarca celebra diumenge una paella i una xocolatada popular al Mercat Vell

Un dels moments durant la paella popular.
Un dels moments durant la paella popular.
Un centenar de persones participa en la primera jornada del programa d'actes dels 20 anys d'ADIMO

L’Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Física i Sensorial, de Mollet i Comarca (ADIMO) ha començat el programa d’activitats per celebrar els 20 anys de l’entitat. Els actes van començar diumenge al Mercat Vell i es perllongaran fins al 12 de novembre.

Un centenar de persones van participar a dos dels principals actes de al primera jornada del programa amb la xocolatada i la paella popular, que va organitzar l’entitat al Mercat Vell. A més, s’hi va realitzar un taller de dansa i moviment adaptat per a tothom. Per la tarda, va tenir lloc una activitat de peces curtes de dansa integrada amb la col·laboració de l’Escola de Dansa de Mollet i el grup La niña del Bigote. A més, es va presentar la peça de dança integrada Promena del duo Jaume&Iris, que va guanyar el tercer premi el Certamen de Dansa Escena Mobile de Sevilla el passat mes d'abril. "Ens hagués agradat que participés més gent però estem força satisfets", admet el vicepresident d’ADIMO, Josep Roca, que remarca: "sobretot volem demostrar que tot i tenir alguna diversitat podem celebrar i fer qualsevol activitats, com tothom".

IMG_5498La propera activitat d’ADIMO per celebrar els 20 anys tindrà lloc al llarg del matí d’aquest diumenge a la piscina de Ca n’Arimon fent un repte solidari per nedar en favor de la diversitat, sota el nom “Sumen metres”.

ADIMO compta amb una vuitantena de socis i una trentena de col·laboradors. D’entre les tasques que fan els seus membres hi ha el d’alertar sobre les barreres arquitectòniques o fer xerrades sobre la sensibilitat en accidents de circulació, entre altres.

Comentarios