18.12.2018 |

Centenars de famílies planten arbres al Parc de la Plana Lledó

La Festa de l'Arbre s'ha celebrat aquest diumenge amb l'organització de l'Ajuntament de Mollet i el Casal Cultural

Centenars de famílies planten arbres al Parc de la Plana Lledó

Centenars de famílies s'han apropat aquest diumenge per celebrar la Festa de l'Arbre de Mollet, que s'hi fa des de fa més de tres dècades. La festa del medi ambient molletana està organitzada, un any més, per l'Ajuntament de Mollet i el Casal Cultural, que enguany compten amb la col·laboració de la companyia KAO i l’Escola de Ioga Jaume Grau. Consulta la galeria d'imatges

La festivitat ha tingut lloc al Parc de la Plana Lledó a partir de les 11 hores,q uan han arribat els arbres per plantar. Cadascuna de els famílies han agafat el seu arbre i han fet treballs per plantar-ho, amb l'ajut del servei de jardineria de l'Ajuntament de Mollet. Enguany s'han plantat prop de 300 arbres i arbustos com ara roures, alzines, arboços, llorers, llentiscles o marfulls.

La Festa de l'Arbre té el propòsit de seguir reivindicant a través de diferents activitats lúdiques la importància dels boscos, els espais verds i la biodiversitat en general, en aquest cas amb una plantada d’arbres autòctons. Aquesta festivitat ja s’ha consolidat com una de les activitats més multitudinàries que se celebren a Mollet. Fins ara ja s’han plantat més de 4.000 arbres en diferents punts de la ciutat, sobretot als Pinetons.

Com sempre, el Consistori s’encarregarà del manteniment dels arbres fins que hagin arrelat prou per viure sense regs externs.

Comentarios