25.02.2021 |
clicama

El cantant Jordi Giménez a Got Talent

El jove de La Llagosta ha participat en diversos programes de televisió en els darrers mesos

2-gimenez
El cantant Jordi Giménez a Got Talent

Jordi Giménez, de 33 anys, és de la Llagosta però està vinculat a Mollet des de fa molts anys. La seva passió de sempre és la música i fa unes setmanes va provar sort al programa de Telecinco "Got Talent". Va passar diferents fases, però no va poder superar la darrera nit d'audicions. Era el dia en què el jurat format per Risto Mejide, Eva Hache, Jorge Javier Vázquez i Edurne havia de decidir els últims concursants que passarien a la gran final.
Jordi Giménez, tot i no passar a la final, va protagonitzar un dels moments més recordats del programa, ja que quan portava poc més d'un minut defensant el tema "Contigo" en Risto Mejide va polsar el botó vermell i tot seguit ho van fer els altres, excepte Jorge Javier Vázquez. Una impulsiva Eva Hache, ho va fer per ell. A més a més Giménez va ser durament criticat per Risto per la seva actuació. Tan dur va ser, fins a arribar a extrems humiliants, que una persona del públic es va alçar per esbroncar a Risto i defensar a Giménez.


Tot i això, Jordi Giménez, està content de la seva experiència a Got Talent. Atribueix el mal resultat a les condicions de la gravació del programa. "Portavem 15 hores de gravació i estava cansat i molt nerviós", explica. Encara que la seva interpretació de "Contigo" no va agradar a Risto Mejide, convida a tothom que vulgui escoltar-lo que el busqui a Youtube.


Jordi Giménez ja ha sortit altres vegades a televisió. El passat mes de novembre va ser un dels protagonistes del programa de cerca de parelles "Firts Dates" i el 2016 va passar pel també programa de Telecinco "Cambiame". Fa alguns anys també va sortir al "Diario de Patricia".


Ara, ens explica, li agradaria tornar a la tele per participar a "La Voz" o a "Gran Hermano". També ens indica que el fet de sortir per la pantalla petita li ha donat certa popularitat i que la seva agenda com a músic comença a omplir-se d'actuacions musicals en diferents espais. Tot i això no en té cap a Mollet. "M'agradaria actuar per la Festa Major", ens diu. Escrit queda per que en prenguin nota els organitzadors.

El cantant Jordi Giménez a Got Talent
comentaris