17.07.2019 |
clicama

Cambridge School organitza la 3a edició dels Berenars Solidaris en benefici de Mans Unides

Cambridge School organitza la 3a edició dels Berenars Solidaris en benefici de Mans Unides

Els dies 14, 15 i 16 de novembre tots els alumnes, familiars, professors i personal del centre de Mollet de Cambridge School estan convidats a participar en els Berenars Solidaris, una iniciativa que arribarà a nou escoles i a més de 3.700 alumnes i famílies del Vallès Oriental.


A partir de les 17 h de la tarda del dimecres 14, dijous 15 i divendres 16, tothom està convidat a les nou escoles de Cambridge School del Vallès Oriental (Granollers, Caldes, Cardedeu, La Garriga, La Roca, Mollet, Parets, Sant Celoni i Vilanova) per a participar en els Berenars Solidaris. Addicionalment, a Granollers, aquesta iniciativa s'amplia fins al dissabte 17, amb un Esmorzar Solidari a partir de les 9 h del matí.


"Entre la recaptació dels Berenars Solidaris i la que fem a la nostra tradicional Pantomime de Nadal, Cambridge School ja ha aconseguit recaptar un total de 10.363 € en benefici de Mans Unides durant els darrers 3 anys, una xifra que esperem continuar augmentant aquest curs" ha destacat Sarah Edge, directora general de Cambridge School.


L'escola ofereix 2 maneres de col·laborar-hi voluntàriament: Cuinant i portant menjar per a vendre en benefici de Mans Unides o bé portant diners per a comprar aquest berenar casolà cuinat per alumnes i staff que es podrà adquirir amb donatius a partir d'1 euro.


A aquesta iniciativa, també s'hi sumaran el personal i els professors nadius de Cambridge School. En total, més d'un centenar de persones.
Tots els diners recaptats seran destinats al projecte d'aquest any 2018 de Mans Unides: Lluitar contra l'analfabetisme, amb la millora de les instal·lacions educatives. Aquesta iniciativa, que ha estat impulsada per la delegació que Mans Unides té al Vallès Oriental, treballa per a reconstruir una escola en un barri perifèric d'Antananarivo, capital de Madagascar.

Comentarios