25.10.2020 |
clicama

La C-17 com a eix de promoció econòmica

Els àmbits de promoció prioritaris són el sector agroalimentari, la química verda, el turisme i els nous sector emergents.
La C-17 com a eix de promoció econòmica

Dimecres responsables tècnics i polítics de les àrees d’Urbanisme, Promoció Econòmica i Planificació Estratègica s’han trobat a Mollet per continuar treballant en l’impuls de l’eix de promoció econòmica de la C 17. A aquesta reunió plenària, presidida per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, s’ha incorporat l’ajuntament de Vic i el Consell comarcal del Vallès Oriental.

Aquesta nova reunió del projecte C17 ha determinat com a àmbits de promoció prioritaris l’agroalimentari (sanitari i saludable); la química verda; el turisme  i els nous sectors emergents.

En la trobada també s’ha reafirmat que l’objectiu d’aquesta xarxa de municipis és promoure i desenvolupar les potencialitats i capacitats econòmiques i productives dels territoris de l’eix de la C 17 de forma més sostenible i saludable, i crear una plataforma d’actuació del sector privat i el sector públic que revitalitzi l’economia de la zona.

El passat mes de setembre, els alcaldes de Mollet, Granollers i Vic es van reunir per definir les bases d’un nou projecte comú amb l’objectiu d’enfortir l’activitat econòmica al voltant de la C-17. Des d’aleshores, responsables polítics i tècnics d’aquests municipis mantenen reunions periòdiques de treball.

La C-17 com a eix de promoció econòmica
comentaris