31.05.2020 |
clicama

El bus urbà de Mollet torna a la normalitat a partir de dimarts

El bus urbà de Mollet torna a la normalitat a partir de dimarts

A partir de dimarts 14 d'abril el bus urbà de Mollet recuperarà el servei i horaris que oferia la ciutat amb dos autobusos. Des de fa dues setmanes, quan es va decretar el confinament total, i fins avui dilluns 13 d’abril el bus urbà funcionava amb horaris de dissabte i era gratuït. Ara finalitza aquesta gratuïtat i retornen els horaris per facilitar a les persones que ho necessitin que puguin anar a treballar si formen part de serveis essencials o perquè puguin anar a l’Hospital o als Centres d’Atenció Primària.
Com a mesures de prevenció, segons l'estat d'alarma vigent, se seguirà aplicant la norma d’aforament màxim del passatge d’1/3 de la capacitat dels vehicles i els conductors d’autobusos seguiran sense vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar a les màquines o als estancs. D'altra banda, i en compliment estricte de les normatives i mesures sanitàries, els busos de Mollet es netegen diàriament amb canons d’ozó per garantir-ne la desinfecció.
El consistori va sumar-se a la proposta de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de transport públic perquè el bus urbà fos gratuït del 2 al 9 d'abril, però posteriorment va decidir ampliar la seva gratuïtat fins avui dilluns 13.

El bus urbà de Mollet torna a la normalitat a partir de dimarts
comentaris