20.01.2019 |
clicama

La policía de Mollet se suma a la campanya de venda d'Escuts solidaris contra el càncer

La policía de Mollet se suma a la campanya de venda d'Escuts solidaris contra el càncer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la Policia Municipal, s’ha adherit a la campanya Escuts solidaris que té per objectiu recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. Es tracta d’una iniciativa, a la que s’han sumat més d’una cinquantena de policies locals d’arreu de Catalunya, que consisteix en vendre escuts brodats d’aparença similar als oficials amb l’etiqueta afegida #pelsvalents.

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb aquesta campanya cedint l’ús de l’escut de la Policia Municipal amb l’objectiu de contribuir en la lluita contra el càncer infantil.

En concret, els diners recaptats, s’ingressaran al Pediàtric Càncer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, per destinar-los íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats de càncer, com ara trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc. 

Els escuts tenen un preu de 4 euros i des d’aquest dilluns ja es poden adquirir demanant-los a la Policia Municipal de Mollet.

Així mateix, també s’instal·laran punts de venda durant la celebració de diferents esdeveniments com ara Mollet és Gourmet i Mollet és Motor, els 26 i 27 de maig, o la Festa de l’Esport al Carrer, el 3 de juny.   

Comentarios