06.06.2020 |
clicama

La Berenguera celebra 15 anys de fira

El carrer Berenguer III va acollir aquest dissabte al matí desenes de parades amb productes de tot tipus
La Berenguera celebra 15 anys de fira

Aquest dissabte 10 de Setembre el carrer Berenguer III acollia, per 15è any consecutiu, la fira de Berenguera que organitzen anualment l’Associació de comerciants del carrer Berenguer III, juntament amb l’Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca. Aquesta quinzena edició comptava amb 25 parades distribuïdes en ambdós costats del carrer. La fira comptava principalment amb productes de segona mà, tot i que també hi han tingut el seu lloc els productes d’artesania i col·leccionables.

 

 

Per a l’edició d’enguany, i per celebrar els 15 anys de la fira, s’ha editat un punt de llibre amb una fotografia d’un dels balcons semicirculars situats al mateix carrer Berenguer III i que encara es conserva avui en dia. El punt de llibre es regala a tothom qui compra en alguna de les parades de la fira.

 

 

Des de l’organització estan satisfets d’arribar als 15 anys de la fira. Montse Cabarrocas, organitzadors, assegura que “tot i que aquest és un carrer difícil, el fet d’haver arribat als 15 anys de fira és una bona notícia”. Per a l’edició de l’any vinent no es preveuen novetats destacables en l’organització. Previsiblement serà a principis de setembre per no fer-la coincidir amb la Fira d’Artesans.

La Berenguera celebra 15 anys de fira
comentaris