20.04.2019 |
clicama

Normalitat al primer dia del nou curs escolar a Parets

L'inici de curs arriba amb una inversió de 107.000 € en millores per part de l'Ajuntament

Normalitat al primer dia del nou curs escolar a Parets

Aquest dimecres comença el curs escolar a Parets. Més de 2900 alumnes es donen cita amb les aules per primera vegada després de l'estiu. Els cursos d'Educació Infantil reben avui 580 alumnes, l'Educació Secundària comença aquest curs amb 981 estudiants i 1393 alumnes comencen avui el curs a Educació Primària. El pròxim descans de vacances, sense comptar les festivitats del 12 d'octubre, l'1 de novembre i el pont de desembre, serà al nadal, quan tinguin vacances del 22 de desembre al 7 de gener. Aquest curs faran vacances de Setmana Santa del 13 al 22 d'abril i el curs es donarà per finalitzat el 21 de juny, excepte els Cicles Formatius que acabaran uns dies abans.

Avui és el primer dia de classe i el director de l'escola Pau Vila, Albert Vicente, ha explicat que tenen "moltes ganes de començar i que aquest any s'han fet alguns arranjaments de pintura i tot es troba llest per començar el curs". María Lanza és la directora de l'escola Lluís Piquer i espera que els canvis que han fet repercuteixin de forma positiva als 433 alumnes que avui han començat la seva formació en aquest centre. Per la seva part, l'escola Pompeu Fabra comença el curs amb un projecte de matemàtiques per desenvolupar les matemàtiques d'una manera més competencial. El director de la Sínia, en Pitu Camps, ha explicat que a la Sínia hi ha hagut renovació de professors però que han arribat al centre amb moltes ganes de treballar i impulsar nous projectes que beneficiaran a la formació dels alumnes.

L'Ajuntament fa arranjaments en els centres educatius
El curs ha començat amb els centres a punt perquè l'Ajuntament de Parets ha fet millores durant les vacances d'estiu en els centres que ho requerien. El consistori ha destinat 107.000 € en adequar els centres realitzant tasques de pintura, plantació de moreres, instal·lació de mosquiteres, insonorització, climatització i adequació d'espais en general. Aquestes millores també han arribat a les escoles bressol i a l'Escola Municipal de Música.

Comentarios