26.02.2020 |
clicama

Arriba al CAP Plana Lledó l’exposició itinerant sobre prevenció solar i càncer de pell

Arriba al CAP Plana Lledó l’exposició itinerant sobre prevenció solar i càncer de pell

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Plana Lledó de Mollet del Vallès acull a partir del proper dilluns 1 de juliol una exposició itinerant sobre prevenció solar i càncer de pell.

Amb l’arribada del bon temps, platges i piscines s’omplen de gom a gom i les activitats a l’aire lliure es multipliquen arreu del territori. Per poder gaudir-ne d’una manera saludable, és important tenir en compte el risc que suposa exposar-se al sol, i en concret en aquesta època de l’any.

És per això que l’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord i l’AECC Catalunya contra el càncer han iniciat una col·laboració per fer arribar a la població de diversos municipis del Vallès Oriental una exposició per transmetre la importància de treure bon profit del sol i prevenir riscos per la salut.

Com està demostrat, el principal responsable del càncer de pell és la radiació ultravioleta rebuda d’una exposició inadequada al sol. És per això que amb aquesta iniciativa es pretenen abordar aspectes tals com els hàbits d’exposició al sol, la protecció utilitzada i la percepció de risc entre la població; aspectes tots ells cabdals per evitar que el nombre de casos de càncer continuï augmentant.

Comentarios