20.09.2019 |
clicama

Arranjaran les voreres de la Plaça Lluís Companys i milloraran l'enllumenat del barri de Lourdes

Voreres malmeses de la plaça de Lluís Companys, a Can Pantiquet
Voreres malmeses de la plaça de Lluís Companys, a Can Pantiquet
Arranjaran les voreres de la Plaça Lluís Companys i milloraran l'enllumenat del barri de Lourdes

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que licitarà la setmana vinent 2 projectes de millora urbana que afectaran els barris de Can Pantiquet i Lourdes. Es tracta de millores que afectaran l'arranjament de la Plaça Lluís Companys i l'enllumenat del barri de Lourdes, proposta escollida pels veïns i veïnes en un procés participatiu.

El Projecte de Can Pantiquet està enfocat a arranjar el paviment de vorera de la Plaça Lluís Companys. En concret, s'aixecarà tota la vorera instal·lant formigó imprès simulant rajoles, un model pioner a Mollet més resistent i estètic.

Entre d'altres, també s'instal·larà una planxa al terra que eviti que les arrels dels arbres malmetin el paviment, s'arreglarà tota la zona d'aparcaments de vehicles i es renovarà la línia elèctrica, es reposaran les llums i es repararan els fanals.

En aquest cas del projecte del barri de Lourdes els treballs, fruit del qual van decidir els veïns del barri a través del procés participatiu Lourdes decideix, estan centrats en la millora de la qualitat lumínica amb la substitució dels fanals per d'altres més moderns amb llums LED que proporcionen una lluminositat més nítida i neta. Alhora, aquests models són més eficients energèticament i més sostenibles.

Pel que fa a l'altre projecte que els veïns de Lourdes també van escollir arran del mateix procés participatiu, referent a l'arranjament de la riera del carrer Juan Ramon Jiménez, segons informa l'Ajuntament, s'està ultimant el projecte tècnic en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya a través de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Comentarios