15.01.2021 |
clicama

Arkema dóna 3.500 euros a la campanya de joguines de Creu Roja Baix Vallès

Arkema dóna 3.500 euros a la campanya de joguines de Creu Roja Baix Vallès

La Creu Roja Baix Vallès va iniciar a  primers de desembre la Campanya de Joguines “Els Seus Drets en Joc” que té com a objectiu recollir més de 1.300 joguines noves per distribuir entre les famílies que encara pateixen situació de dificultat econòmica. Enguany l’entitat té com a objectiu poder arribar a més de 400 famílies amb infants d’entre 0 a 12 anys. Aquesta campanya es coordina amb el departament de Serveis Socials dels Ajuntaments del Baix Vallès i participen més de 40 voluntaris.

Enguany a aquesta campanya també se suma una empresa molletana Arkema, qui ha decidit donar els 3.500 euros corresponents al dinar de Nadal que no han pogut celebrar amb motiu de la pandèmia, a aquesta campanya.

 L’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora, un any més, a la campanya de Creu Roja. La setmana passada l’alcalde, Josep Monràs, va fer entrega de les joguines, noves, no bèl·liques i no sexistes a representants de l’entitat.

Monràs va agrair "a Creu Roja la seva tasca cada dia de l'any. I especialment amb campanyes tan boniques i necessàries com aquestes, en aquestes dates i en un any tan complicat. L'Ajuntament sempre col·labora amb donació de joguines i també amb aportació econòmica si la recollida joguines de la campanya no cobreix la necessitat. Agraeixo als molletans i a les molletanes que han participat, també d’aquesta campanya tan solidària i tan necessària aquest any perquè cap nen es quedarà sense joguines, tampoc aquest any." I ha afegit "també vull agrair a Arkema la seva bona predisposició i col·laboració per ajudar als infants de la nostra ciutat".

Aquesta nova campanya de Creu Roja s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme per tal de sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. “Per això, les joguines que recollirem hauran de ser noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu”, detallen des de l’entitat.

Arkema dóna 3.500 euros a la campanya de joguines de Creu Roja Baix Vallès
comentaris