20.09.2019 |
clicama

Alumnes de 5 països venen a Mollet en el marc de l’Erasmus + de l’Escola Sant Jordi

Alumnes de 5 països venen a Mollet en el marc de l’Erasmus + de l’Escola Sant Jordi

L’Ajuntament de Mollet del Vallès va rebre dilluns un centenar d’alumnes de l’escola Sant Jordi i d’altres centres d’arreu d’Europa que participen en el projecte Erasmus+ Childhood in a Box. En concret, al marge de la Sant Jordi, participen alumnes d’entre 9 i 12 anys, d’altres escoles d’Itàlia, Alemanya, Grècia, Eslovàquia i la República Txeca.

Fins dissabte vinent, els alumnes d’aquests països, així com els seus professors, s’estaran a Mollet del Vallès per compartir experiències amb l’alumnat i professorat de l’escola Sant Jordi, realitzar diferents activitats i conèixer la ciutat.

La participació de Mollet en aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al fet que la Unió Europea hagi atorgat el segon Erasmus+, en aquest cas el KA2, a l’escola Sant Jordi per dur a terme el projecte Childhood in a Box.

Es tracta d’un projecte d’intercanvi d’alumnes, de dos anys de durada, durant els quals treballaran conjuntament els hàbits saludables i els esports, el primer, i la cultura, els costums i les tradicions pròpies de cada país el segon.

Durant la recepció, l’alcalde Josep Monràs, ha valorat l’ideal europeu, l’intercanvi d’experiències i el compromís amb els valors d’Europa a l’hora d’enfortir els llaços d’amistat entre els pobles.

També des de l’Ajuntament, el regidor d’Educació, Raúl Broto, ha felicitat l’escola Sant Jordi per la seva empenta a l’hora de formar part d’aquests projectes internacionals.

Comentarios