25.08.2019 |
clicama

Una ajuda de la Unió Europea permetrà millorar el wifi públic de diferents espais de Mollet

Una ajuda de la Unió Europea permetrà millorar el wifi públic de diferents espais de Mollet

La Unió Europea ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Mollet del Vallès per instal·lar punts de connexió wifi d’accés gratuït. Mollet rebrà aquesta aportació després d’estar seleccionada en la primera convocatòria de la iniciativa europea WiFi4EU i serà un dels únics 44 municipis catalans que rebran aquesta ajut. En el cas de Mollet, aquest suport servirà per millorar la qualitat i la potència de la xarxa sense fil present a pràcticament tota la ciutat. 

L’Ajuntament va sol·licitar participar en aquesta convocatòria amb l’objectiu de seguir millorar la cobertura de wifi públic a la ciutat.

D’aquesta manera, un cop s’ha aconseguit que els equipaments municipals disposin de wifi, ara, la connectivitat gratuïta, també present a l’espai públic, millorarà notablement. 

Els espais on es notarà aquesta millora seran les places Major – Can Mulà, Prat de la Riba i Can Borrell, i el Parc Lluís Companys al barri de Can Pantiquet. 

Un cop coberta aquesta nova fase, la pretensió de l’Ajuntament és la de seguir augmentant la qualitat i la potència de la connexió wifi arreu de Mollet.    

Comentarios