26.02.2020 |
clicama

Adif millorarà les vies a l’Estació de Mollet Santa Rosa

Adif millorarà les vies a l’Estació de Mollet Santa Rosa

Adif ha adjudicat el contracte per a la modernització de les vies a l'estació de Mollet-Santa Rosa, situada a la línia d'ample convencional Barcelona-Ripoll-Puigcerdà.

El contracte ha estat adjudicat a l'empresa Comsa per un import de 562.071,3 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució estimat de sis mesos.

Les obres contemplen la col·locació de dos nous desviaments a la capçalera costat Barcelona i dos més a la capçalera costat Ripoll, així com altres operacions de renovació de via.

A més, s'executaran treballs complementaris d'adequació d'instal·lacions de senyalització i seguretat i de la línia aèria de contacte i operacions per garantir els òptims paràmetres geomètrics de la via.

Mitjançant aquesta actuació, es renovaran els canvis d'agulla o desviaments per altres de nova tecnologia amb l'objectiu de millorar els paràmetres geomètrics de la via, dotant a aquestes instal·lacions de majors prestacions de durabilitat i solidesa.

A més, es pretenen augmentar les condicions de fiabilitat, regularitat i confort de les circulacions ferroviàries, reduint les necessitats de manteniment i la probabilitat d'incidències relacionades amb el funcionament d'aquestes instal·lacions.

Comentarios