11.08.2020 |
clicama

600 molletans s'impliquen en una nova campanya per millorar el civisme a la ciutat

600 molletans s'impliquen en una nova campanya per millorar el civisme a la ciutat

Més de 600 molletans, sobretot joves, s'han implicat per millorar el civisme a la societat. Tots ells participen en la nova campanya comunicativa de civisme "Tu sumes o restes?", que va presentar ahir a la tarda l'Ajuntament de Mollet al Centre Cultural La Marineta.

La campanya que protagonitzen veïns i veïnes de Mollet, sobretot els alumnes de quart d'ESO dels instituts de la ciutat i molt especialment alumnes de l'IES Mollet se centra en tres aspectes: deixalles, gossos i, per primera vegada, l'ús d'elements amb rodes a la via pública.

A través de cartells, anuncis als mitjans de comunicació i un vídeo penjat al web municipal, a les xarxes socials de l'Ajuntament i que també espot veure a Vallès Visió, les persones que hi participen mostren que sumen perquè fan actes cívics com llençar les deixalles a dins dels contenidors, recollir els excrements dels gossos i circular amb patinet, monopatí o bicicleta respectant els vianants.

La regidora de Comunicació, Mireia Dionisio, va presentar la campanya i va subratllar que "els actes incívics són una malaltia que pateix la nostra societat, no només la molletana, i l'Ajuntament vol posar el seu gra de sorra per combatre-la". Dionisio va afegir que "estem molt contents perquè la campanya no només l'ha fet l'Ajuntament sinó també el conjunt de molletans i molletanes".

Per la seva banda, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va explicar que "amb aquesta campanya hem volgut comptar amb veïns per mostrar que hi ha més gent compromesa per sumar per la ciutat que per restar". L'alcalde va explicar, com a exemple de persona compromesa amb la ciutat, com havia presenciat com un invident recollia les deposicions del seu gos pigall.

A la presentació, ja que el civisme afecte a diferents àrees municipals, també hi van assistir la regidora de Civisme, Ana María Díaz, el regidor de Joventut, Raúl Broto, i el regidor de Via Pública, Martí Turégano.

600 molletans s'impliquen en una nova campanya per millorar el civisme a la ciutat
comentaris