15.01.2021 |
clicama

600 famílies i negocis de Mollet reben ajudes directes per fer front al Covid-19

600 famílies i negocis de Mollet reben ajudes directes per fer front al Covid-19

El passat 18 de maig l’Ajuntament de Mollet va posar en marxa l’Oficina d’ajuts a les famílies i empreses afectades per la Covid-19 com un espai específic per atendre a aquelles famílies i comerços afectats econòmicament per la Covid-19. L'oficina, després d’ampliar el termini per demanar ajudes, va finalitzar la seva tasca el passat 30 de juny. Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet aquesta setmana, han sol·licitat ajudes directes 307 comerços i 291 famílies. El Govern local explica que les primeres ajudes a famílies ja s’han pagat i la resta es pagaran abans de finalitzar aquest mes.


La xifra és lleugerament superior a la que hi havia a meitats de juny quan es va decidir ampliar el termini per demanar ajudes. Aleshores s’havien tramitat 240 expedients d'ajuts a persones i famílies i 210 expedients d’ajuts a comerços, autònoms i pimes. Aleshores es va ampliar el termini previst perquè la quantitat pressupostada per aquestes ajudes – es va fer el càlcul d'acord amb les dades de serveis socials- era superior a les peticions.


Les ajudes directes de l’Ajuntament de Mollet eren de 180 a 250 euros per les famílies i de 100 a 200 euros pels negocis. Les ajudes eren compatibles amb les rebudes des d’altres administracions.


Xavier Buzón, Coordinador de l'Àrea de Modernització i Qualitat de Serveis assegura que "estem complint amb escreix la nostra voluntat de no deixar ningú enrere i donar cobertura social a totes les persones, famílies, autònoms, comerços... que han patit les conseqüències econòmiques de la pandèmia. Seguirem treballant en aquesta mateixa línia en endavant i davant possibles nous escenaris com el que hem viscut recentment i estem vivint.".

600 famílies i negocis de Mollet reben ajudes directes per fer front al Covid-19
comentaris