17.07.2019 |
clicama

El 26 d'octubre comença la tercera edició del Parets D Tapes

La ruta compta amb 18 establiments

Presentació D Tapes Parets
Presentació D Tapes Parets
El 26 d'octubre comença la tercera edició del Parets D Tapes

Ahir dimarts, 23 d'octubre, a les 18 h, va tenir lloc al Circuit Barcelona-Catalunya la presentació de la tercera edició de la ruta gastronòmica 'Parets D Tapes', una iniciativa impulsada pel Servei de Comerç de l'Ajuntament de Parets. Enguany, el 'Parets D Tapes', es durà a terme entre els dies 26 d'octubre i 11 de novembre. A l'acte van assistir l'Alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora de Comerç, Àfrica Martínez, la Directora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Imma Ruiz, i el Director del Circuit de Barcelona Catalunya, Joan Fontseré, així com una representació dels restauradors que participen en l'edició d'enguany.

En el decurs de la presentació es va donar a conèixer el funcionament de la ruta i el sistema per optar als premis que se sortejaran entre els participants, que hauran d'emplenar una butlleta i demanar als establiments, per cada una de les tapes que s'hagin tastat, el segell que acredita la visita per poder participar en el concurs. Els participants que més opcions tindran de guanyar diversos premis seran els que més tapes hagin tastat durant la ruta.

En la presentació es van poder veure tapes de tota mena; turnedó de filet de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra; broqueta de ploma ibèrica a la graella amb salsa de nyores i pebrots vermells fumats; croquetes de sípia banyades en salsa de tinta negra o cassoleta de calamars farcits entre altres.

Durant aquesta edició seran divuit els establiments de restauració que es podran visitar durant un recorregut gastronòmic entre el Barri Antic i l'Eixample.

Comentarios