10.08.2020 |
clicama

200 voluntaris fan possible el Gran Recapte avui i demà als supermercats de Mollet

200 voluntaris fan possible el Gran Recapte avui i demà als supermercats de Mollet

Els  Bancs dels Aliments impulsen una nova edició del Gran Recapte que se celebrarà avui divendres dia 22 i  demà dissabte 23 de novembre. A Mollet també hi haurà punts de recollida d’aliments a tots els supermercats que seran atesos per més de 200  voluntaris. L’Ajuntament de Mollet, juntament amb l’Escola de Policia, donen suport logístic a aquesta campanya.

Els dos objectius principals de la campanya tornaran a ser Recollir aliments nutritius de llarga durada; oli, llet i conserves (peix i verdures), el que permet garantir l’estoc d’aliments bàsics per un període mínim de tres mesos i Sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat al nostre país arran de l’esclat de la crisi. També es busca afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments durant tot l’any.

A la passada edició el Gran Recapte d’Aliments a les poblacions del Vallès Oriental va aconseguir recaptar 239.400 kg d’aliments bàsics a gairebé 146 punts habilitats, de 23 cadenes alimentaries, a la majoria dels municipis de la comarca. Per enguany cal la col·laboració de més de 2.676 voluntaris.


En aquests moments el Banc dels Aliments col·labora amb 31 entitats d’iniciativa social que atenen 11.000 persones mensualment.
A tot Catalunya.


L’any 2018 a Catalunya va aconseguir recaptar 4.310 tones d’aliments bàsics a gairebé 2.926 punts habilitats a 369 municipis. Això va ser possible gràcies la col·laboració de més de 28 mil voluntaris que van donar suport, coordinant i atenent els punts de recollida.

200 voluntaris fan possible el Gran Recapte avui i demà als supermercats de Mollet
comentaris