20.09.2019 |
clicama

Tots els regidors de Canviem Mollet repetiran a la candidatura a les municipals

Tots els regidors de Canviem Mollet repetiran a la candidatura a les municipals

Mollet en Comú va celebrar aquest passat dissabte una Assemblea Oberta en què es van definir els principals eixos programàtics del programa per les municipals i en la que es va avalar l'única candidatura presentada a les primàries.


La candidatura que aspira a acompanyar a la cap de llista electa, Marina Escribano, en el repte d'assolir l'alcaldia de Mollet, duu per nom "Gent Comuna" i està composta en aquest ordre per les següents persones: Francisco Sancho, Gabriel Espinosa, Mari Carmen Moya, Mireia Marin, Xavier Huguet, Roser Aguilar, Maria del Mar Torres, Dennis Fernández, Maica Hervás i Virginia Feria. No hi ha sorpreses i els primers llocs estan ocupats pels actuals regidors de Canviem Mollet.


Ara un cop avalada l'única candidatura presentada per a concórrer a les primàries dels llocs 2 a l'11 de la llista electoral, Mollet en Comú dóna pas ara a les votacions que tindran lloc aquest dijous 28 de febrer i divendres 1 de març.

En el seu escrit de presentació a aquest procés de primàries, "Gent Comuna" establia la lluita pels drets socials i el bé comú com el pilar fonamental de la seva candidatura, així com la il·lusió per a construir des de l'Ajuntament un Mollet en què tothom es pugui sentir orgullós de viure-hi.
A l'Assemblea oberta es van debatre col·lectivament les principals línies estratègiques del programa per a les eleccions municipals de la que va sorgir un primer esborrany amb 665 propostes. Aquestessón fruit també de les aportacions rebudes d'entitats i de persones particulars a través de la campanya "Participa – Elaborem el programa en Comú".

Comentarios