22.10.2018 |
clicama

Suspesa la inauguració del Pessebre Vivent de Sant Fost per la presència de la dirigent del PP, Andrea Levy

El PP ha denunciat com un "escrache" que un grup de persones la seguissin arreu mostrant-li llaços grocs des dels seus mòbils

Levy perseguida per gent amb mòbils
Levy perseguida per gent amb mòbils
Suspesa la inauguració del Pessebre Vivent de Sant Fost per la presència de la dirigent del PP, Andrea Levy

L'organització del Pessebre vivent de Sant Fost va decidir suspendre aquest diumenge l'acte inaugural per evitar-ne la politització després de saber-se que seria visitat per la número dos de la candidatura i vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy. L'organització va mantenir la representació que finalment va poder ser seguida per Levy. Tot i això, la visita va ser accidentada, ja que Levy va ser seguida al llarg de tota la visita per un petit grup de persones vinculades a l'ANC local que anaven en silenci i li mostraven llaços grocs des de les pantalles dels seus mòbils en senyal de suport als polítics catalans empresonats.

El PP ha denunciat aquesta acció com un "escrache" a Levy. Segons Levy, un grup de persones "ha impossibilitat la seva visita" perquè l'estaven "rodejant permanentment" intentant "coaccionar-la" i la van provar "d'intimidar". "No em deixaven caminar, em volien violentar i fer-me marxar d'on estava", va afirmar en declaracions a la premsa, però "ja poden insultar-me", perquè "el sento molt recolzada per la pluralitat de catalans que no volen viure en aquest setge permanent".

De fet en saber-se la presència de Levy alguns sectors de la població van convocar una protesta "silenciosa i groga" que es va materialitzar d'aquesta manera. Algunes fonts han explicat que alguns actors del Pessebre Vivent de Sant Fost es van girar d'esquena davant la presència de la política. Segons Levy "en una campanya electoral política i en una democràcia no es pot permetre" aquest "setge" per part dels que volen imposar el "totalitarisme de la independència".

Segons han explicat des del PP del Vallès Oriental, la vicesecretària d'estudis i programes del Partit Popular i número dos a la llista al Parlament de Catalunya, Andrea Levy, va ser convidada a gaudir del Pessebre vivent de Sant Fost de Campsentelles per l'alcaldessa Montserrat Sanmartí. Per motiu de salut no va poder atendre-la, però si el primer tinent d'alcalde Juan Francisco Fernández Álvarez. Després d'una breu recepció a l'ajuntament, on es va parlar de la carretera B-500 i les possibles solucions, es va traslladar al Pessebre vivent.

Comentarios