17.02.2019 |
clicama

Sumem Parets decideix seguir vinculat a Podemos

La votació es va produir com a proposta pel tractament que Podemos té vers la situació política a Catalunya

Sumem Parets decideix seguir vinculat a Podemos

El cercle Podem Parets i Sumem Parets van fer una assemblea extraordinària aquest cap de setmana per votar, entre altres temes, si el cercle Podem Parets havia de seguir o no vinculat al partit polític Podemos. La proposta de desvincular-se del partit es va iniciar per la situació actual de Podemos i la seva postura poc clara davant del context polític que viu Catalunya. Altres cercles locals ja han decidit deixar de formar part del projecte de Podemos i seguir el seu camí com a formació independent en l'àmbit municipal. Tot i això, els resultats de les votacions de l'organització a Parets han fet que una clara majoria del Cercle Podem Parets, d'on va sorgir el partit local Sumem Parets, decideixi que Sumem continuï vinculat a Podemos.

La votació sobre si Sumem Parets havia de desvincular-se de Podemos, es va proposar perquè alguns membres de la formació local no estaven d'acord amb el posicionament que Podemos ha tingut en la situació política que viu Catalunya. El partit local espera que els canvis a Podemos facin que el partit, en l'àmbit estatal, torni a agafar una bona direcció. De no ser així, no tanquen la porta a fer una nova votació.

L'Assemblea va servir, a més, per parlar sobre les eleccions municipals que tindran lloc el maig del 2018. Sumem Parets es proposa continuar treballant per Parets i està disposat a parlar amb altres partits a l'oposició per sumar idees i opcions a l'hora d'aconseguir governar.

 

Comentarios