06.06.2020 |

Sumem Esquerres a Parets presenta la totalitat de la seva llista

El President del Club Triatló, el de l'Associació Triple Bàsquet, i una mestra de l'escola Lluís Piquer, entre els independents de la candidatura

© Imatge de Sumem Esquerres a Parets
© Imatge de Sumem Esquerres a Parets
Sumem Esquerres a Parets presenta la totalitat de la seva llista

Altres independents que s'han sumat a la llista són un jove estudiant de Ciències Polítiques, un petit empresari del municipi i una jugadora del futbol femení.

Sumem Esquerres a Parets ha presentat la seva llista completa per a les pròximes eleccions municipals. La candidata a l'Alcaldia, Casandra García, ha destacat que "hem aconseguit una llista molt potent i preparada per governar perquè les ganes que tenim d'arribar a l'Alcaldia i posar Parets al servei de les persones són reals, la gent ho ha notat i s'hi ha sumat". García deixa la porta oberta a què les persones de Parets puguin participar en el projecte perquè, tal com ha explicat, "nosaltres demanarem que ens votin, però també volem que les persones vinguin i formin part del projecte".

Pel que fa a la llista, el número 1 l'ocupa la candidata a l'Alcaldia de Sumem Esquerres a Parets, Casandra García, actual regidora al plenari municipal, mestra d'Educació Primària especialitzada en Educació Física i mare d'una nena i un nen.

El número 2 l'ocupa Antonio Molina. És Llicenciat i Doctor en Enginyeria Agroforestal i professor universitari. Ha estat investigador visitant en l'Institut d'Investigació Plant and Food Research de Palmerston North, a Nova Zelanda.

La tercera posició de la llista és per a qui va ser la primera Alcaldessa de Parets l'any 1979, Rosa Martí, Llicenciada en Ciències Químiques, Dret i Farmàcia. També va ser Diputada al Parlament de Catalunya des del 1988 fins al 1995. El Llicenciat en Història Contemporània Lluís Moreno ocupa el número 4 de la llista i la Gemma Garcia es troba al número 5.

La candidatura suma persones independents de diversos sectors
Els independents que s'hi han sumat són Javier Gordillo, President del Club Triatló Parets i Enginyer de Telecomunicacions, qui ajudarà a l'equip de Sumem Esquerres a Parets a crear el projecte de Parets intel·ligent 'smart city' i fomentar un municipi més sostenible; El fisioterapeuta i entrenador del Club Bàsquet Parets, Enric Núñez, qui a més és President de l'Associació Triple Bàsquet; Mònica Gordi, mestra de l'escola Lluís Piquer, formadora de docents opositors i mare d'un nen de dos anys, una persona vinculada al Club Atletisme i al Club Triatló Parets; Pablo Martínez, un petit empresari de Parets molt vinculat al futbol Parets i propietari d'una empresa familiar al municipi des del 1975; Marc Pardina, un jove paretà estudiant de Ciències Polítiques i amant del ciclisme; i Carolina Bailón, graduada en Administració i Direcció d'empreses i amb un lligam molt especial amb el futbol femení de Parets.

Sumem Esquerres a Parets presenta la totalitat de la seva llista
comentaris