05.04.2020 |
clicama

El sopar solidari amb Cuba de Mollet ha permès adquirir 50 kits quirúrgics

Els kits quirúrgics estan destinats al Centro Oftalmológico Dr Ernesto Che Guevara a Córdoba (Argentina)
El sopar solidari amb Cuba de Mollet ha permès adquirir 50 kits quirúrgics


La Fundación Un Mundo Mejor Es Posible (UMMEP) ha pogut adquirir 50 kits quirúrgics destinats al Centro Oftalmológico Dr Ernesto Che Guevara a Córdoba (Argentina) gràcies a l’aportació econòmica realitzada per Mollet amb Cuba, segons han informat des d’aquesta entitat. L’adquisició s’ha pogut realitzar gràcies a les aportacions solidàries fetes pel més del centenar de persones que van participar en el 12è Sopar Solidari amb Cuba que organitza l’entitat cada mes d’octubre.


El Centro Oftalmológico Dr Ernesto Che Guevara es va obrir gràcies a l’Operación Milagro, projecte engegat per Hugo Chávez i Fidel Castro i que ara com ara segueix comptant amb el suport de Cuba i Venezuela. El projecte, el primer que l’entitat molletana ajuda a finançar que es duu a terme fora de Cuba, té com a objectiu tornar la visió i una bona qualitat de vida a milers de persones que econòmicament no podrien fer front a la despesa que suposa accedir a aquests serveis mèdics.


“Des de Mollet amb Cuba – expliquen- donem el nostre més gran agraïment als nostres amics i col·laboradors que tant en el Sopar com en la resta de les nostres activitats fa possible que duem a terme aquestes accions solidàries”


“Seguirem treballant en la solidaritat internacionalista amb Cuba i altres pobles, lluitant per un món més just i fraternal”, indiquen en un comunicat.

Comentarios