20.04.2019 |
clicama

El Síndic Personer organitza un debat entorn dels rumors i les xarxes socials

La setmana passada es va desmentir el rumor que la família conflictiva de la Llagosta disposi d'un pis de protecció oficial a la ciutat

sindic personer
sindic personer
El Síndic Personer organitza un debat entorn dels rumors i les xarxes socials

L'Oficina del Síndic Personer de Mollet del Vallès organitza, per al dimecres 26 de setembre, unes jornades entorn dels rumors i les xarxes socials. Durant la trobada hi haurà un diàleg amb Marc Argemí, consultor i professor especialitzat en comunicació. El tema està de plena actualitat en aquests moments. Sense anar més lluny, la setmana passada es va difondre per les xarxes socials que una família conflictiva que va provocar aldarulls a la Llagosta s'havia instal·lat a un pis de protecció oficial de la ciutat. L'Ajuntament va fer un comunicat a les xarxes socials per desmentir-ho.


Els rumors a Mollet es van iniciar després que a la Llagosta es fes una manifestació ciutadana contra una família conflictiva pels fets que protagonitzen. La manifestació, que va finalitzar amb aldarulls i tres persones detingudes, també va provocar la marxa de la família conflictiva.
L'acte començarà a les 19 h al Centre Cultural La Marineta amb la benvinguda de l'alcalde Josep Monràs, l'exposició de Marc Argemí i la cloenda del Síndic Personer Lluís Martínez Camps.


La conducció de la jornada anirà a càrrec del periodista de Ràdio Mollet José Luís Rodríguez. Sobre la tasca antirumors, ja fa mesos que el Síndic Pesoner de Mollet ha encetat una campanya per treballar sobre aquesta qüestió.

Comentarios