29.01.2020 |
clicama

El Síndic Personer de Mollet ha recollit enguany 53 queixes

El Síndic Personer de Mollet ha recollit enguany 53 queixes

El síndic personer de Mollet del Vallès, Lluís Martínez Camps, va presentar aquest dilluns l’informe de la seva gestió durant el 2018 en un Ple Extraordinari a l’Ajuntament.

L’informe del síndic personer de 2018 també recull les 145 actuacions fetes durant l’any passat, de les quals 53 eren queixes i 93 eren consultes. Aquest volum és molt similar al de l’any anterior. L’oficina del síndic personer de Mollet va participar 216 activitats en l’exercici de l’any 2018. Martínez va fer diverses recomanacions i propostes, entre elles la millora del temps de resposta a les peticions dels ciutadans.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va subratllar que les queixes presentades al síndic no significa que “l’Ajuntament hagi actuat malament” però va reconèixer que “s’ha de seguir treballant per millorar, en alguns casos, el temps de resposta als ciutadans i ciutadanes”. Monràs també va destacar que el ple extraordinari  reafirma “el compromís de Mollet amb el síndic per treballar en benefici de la ciutadania” i demostra que “som un exemple d’administració propera i transparent”.

Tota els grups municipals van destacar la bona feina realitzada pel síndic personer, i Lluís Martínez Camps va agrair-los “el respecte i el suport” que li han donat.

A la presentació de l’informe 2018 hi van assistir els dos síndics personers que ha tingut Mollet, Francisco Amaya i Vicenç Vilà, i síndics i síndiques d’altres municipis de Catalunya.

Comentarios